sábado, 28 de abril de 2012

Postdata: t'estimo

Cecilia Ahern: "Postdata: t'estimo".


Bon dia! Aquest cop os mostraré Un llibre d’amor, però d’amor verdader. També te algunes parts de diversió i altres que son completament un drama. Però si os agraden aquestes coses aquest es el vostre llibre ideal.


Sinopsi:

Hi ha persones que esperen tota la vida per trobar a la seva ànima bessona, però aquest no és el cas de Holly i Gerry. Es coneixien des de l'institut, i sentien com si sempre haguessin estat junts. Podien acabar les frases de l'altre, i fins i tot quan discutien ho feien rient.
Holly pensava que no podria viure sense Gerry. Però tres mesos després de la seva mort, rep un misteriós paquet. Ell li ha deixat una sèrie de cartes, en les quals amb tendresa, saviesa i humor, l'anima a seguir endavant.

Opinio:
La veritat és que és un llibre preciós. Ens mostra el costat bonic de la vida però també el més cruel, però amb una moralitat important, com superar els mals moments.
Si sou sensibles i romàntics/as prepareu uns mocadors a prop perquè jo plora a llàgrima viva en algunes pàgines, clar que també rius moltíssim amb unes altres. La història barreja constantment aquest sabor agredolç que té la vida.
És important veure com la protagonista va sortint a poc a poc del clot en el qual es troba, en una lluita amb si mateixa i de vegades amb els quals li envolten.
En definitiva un llibre recomanable que es llegeix bé, en certa forma enganxa perquè llegeixes un capitulo darrere l'altre esperant que Holly obri la següent nota.


Curiositats: Aquesta novel·la –publicada anteriorment amb el títol Postdata: t'estimo– és un best seller internacional del que s'han venut més de 100.000 exemplars en castellà, i ha estat portada al cinema amb Hilary Swank i Gerard Butler en els papers principals



Aquí os deixo el trailer de la pelicula. Disfruteu amb aquest llibre i, fins aviat!

                   http://www.youtube.com/watch?v=zIH-TNkb8ws