domingo, 16 de diciembre de 2012

Cincuenta Sombras

E.L. James: Trilogia "Cinquanta Ombres"

Hola, bon dia a tots. Espero que ho hàgiu passat bé durant els dies en què m'he absentat. Aquesta vegada us mostrés el llibre de l'any, la història que ha *revolicionado el món i que d'aquí a una mica s'estrenarà la pel·lícula igual d'esperada que el llibre. Encara que aquesta vegada us parlaré del primer llibre de la trilogia. 

Cinquanta Ombres de Grey


Sinopsi:

Quan l'estudiant de literatura Anastasia Steele, una universitària jove, estudiosa, intel·ligent,... i verge, rep l'encàrrec d'entrevistar al reeixit i jove empresari Christian Grey, queda impressionada en trobar-se davant un home atractiu, seductor i també molt intimidant. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-li, però aviat comprèn quant li desitja. Quan la parella per fi inicia una apassionada relació, Ana se sorprèn de les peculiars pràctiques eròtiques de Grey, que manté una relació sexual sadomasoquista amb la jove, i per contracte, ella ha de convertir-s'en una perfecta submissa, al mateix temps que descobreix els limitis dels seus propis i mes foscos desitjos.

Ana, la protagonista està disposada a tot per amor, fins i tot a intentar alliberar a Grey del seu fosc passat.







Enllaços externs:

Aquí deixo l'enllaç a la Web oficial de Cinquanta Ombres. Estan posats els preus dels tres llibres, critiques sobre ells i un vídeo del tràiler del llibre i probablement de la pel·lícula.





Espero que us agradi.
Moltes Gràcies   :)