martes, 8 de enero de 2013

Memòries d'un amic imaginari

Mathew Dicks: "Memòries d'un amic imaginari".

Hiii! Bon dia a tothom feliç any nou i sobretot espero que hageu passat un molt bon nadal. Aquest cop, i amb motiu d'aquestes festes, vull parlar-vos d'un llibre que m'han regalat i que m'ha captivat molt aquesta historia parla d'en Budo, l'amic imaginari d'en Max, explica la seva historia i com va haver  de desaparèixer per poder salvar en Max. Espero que os animeu a llegir i que os agradi tant com a mi. 

Sinopsi.
La novel·la que tens a les mans és molt especial, com en Max...
la novel·la que tens a les mans és única, com en Max... 
La novel·la que tens a les mans és valenta, com en Max...

En Max només té vuit anys i no és un nen com els altres. Ell viu en el  seu interior i com menys el molestin, millor. No li agraden els canvis, ni les sorpreses, ni els sorolls, ni que el toquin ni que el facin parlar per parlar. Si algú li preguntés quan és més feliç, segur  que diria que jugant amb els legos i planificant batalles entre exèrcits enemics. En Max no té amics perquè ningú no l'entén i tothom vol que sigui d'una altra manera, fins i tot els seus professors i els  seus pares. Només em té a mi, que sóc el seu amic des de fa cinc anys. Ara sé que en Max corre perill i només jo el puc ajudar. El problema és que en Max és l'únic que em pot sentir i l'únic que em pot  veure. Pateixo per ell, pero també per mi. Els pares d'en Max diuen que sóc un "amic imaginari". Espero que a aquestes altures tinguis ben  clar que aixo no és veritat, jo no sóc imaginari.

Escriptor i preus.
Abans dels divuit anys, en Matthew Dicks havia mort dues vegades i "ressuscitat" altres dues gràcies als metges de les ambulàncies. Als divuit va marxar de casa i es va posar a treballar en diferents feines  "sense futur", fins que un dia, quan tenia vint-i-tres anys, el van atracar amenaçant-lo amb una pistola. Aquest tercer cara a cara amb el  destí el va animar a espavilar-se i va anar a la universitat. Ara és titulat en filologia anglesa i educació, i té un màster d'ensenyament amb tecnologia. Ha publicat dos llibres per a adults i és mestre de primària a Connecticut, on viu amb la seva dona i la seva filla.
Si vols saber mes sobre l'escriptor entra a: www.matthewdicks.com

Per saber el preu mes orientatiu podeu consultar aquesta pàgina web, però el preu es mes o menys de 17€.