miércoles, 2 de mayo de 2012

Sombras

Marta Rivera de la Cruz: "Sombras".



Hola! Avui os mostraré un llibre que m’ha semblat molt interesant perquè, encara que va de coses sobrenaturals, no es con el llibres típics que expliquen aquestes coses com vampirs o homes llop. No, aquest es un llibre ben diferent, i a mes, algunes parts del llibre son bastant reals tenint en comte que es de ficció.

Sinopsi:
Valeria arriba a Bline, un petit poblet a les muntanyes, disposada a començar una nova vida. El poble sembla idíl·lic. No obstant això Valeria aviat descobreix que hi ha alguna cosa fosc en ell. A més, des de la seva arribada, posseeix una estranya habilitat que li revela, en forma de visions, secrets dels seus habitants; i comença a sentir-se irremeiablement atreta per Víctor, un aposto company de l'institut que també amaga una història…

Critiques:
Ens trobem enfront d'un llibre molt fàcil de llegir, així que, si és el que busqueu ara mateix Aquesta és la vostra! L'autora ens endinsa en una història amena, una història plena de misteris i intrigues que evidentment faran que ens peguem a les pàgines i no vulguem deixar anar el llibre fins a saber què passarà a continuació.

Pugui ser una pega o no el llibre no té capítols. I és que ni tan sols reparareu en ells perquè es llegeix d'una tirada. A més, a favor de la novel·la comptem amb una protagonista que sap el que vulgues i quan ho vol, àdhuc que de vegades sigui alguna cosa queixosa.

Veurem a personatges interessants, dins d'una trama que ens enganxarà de principi a fi, perquè, voldrem desvetllar el misteri que ens van descobrint Valeria i Víctor. Considero a més, que alguns lectors se sentiran identificats amb almenys un personatge, i entre això, la interessantíssima trama i alguns dels cops d'humor amb els quals explica, es fa un llibre bastant recomanable.



Espero que hos hagi agradat! D'entrada, a mi ja em va agradar nomes amb la portada.
Adeu.